Schrijf je in voor de groepsaankoop van zonnepanelen en thuisbatterij

Wil je besparen op je energiefactuur? Goed nieuws! De Provincie Oost-Vlaanderen lanceert de zesde editie van de groepsaankoop voor zonnepanelen. Ook na het wegvallen van de terugdraaiende teller, blijven zonnepanelen interessant. Hoe meer je inzet op zelfconsumptie, hoe meer je bespaart op je energiefactuur. Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop is het aparte aanbod voor de thuisbatterij. Met het gebruik van een thuisbatterij, kan je de zelfconsumptie nog meer verhogen. Goed voor je portemonnee dus!

Zonnepanelen en thuisbatterijen hebben heel wat voordelen. Ze zijn goed voor het milieu, want je stoot heel wat minder CO2 uit. Bovendien zijn ze ook goed voor je portemonnee. Je bespaart niet alleen op je energiefactuur, de waarde van je woning stijgt ook door de plaatsing van zonnepanelen en een thuisbatterij. Dit komt omdat zonnepanelen de EPC-score van je woning naar omhoog helpen. Het is een investering die meer opbrengt dan spaargeld, en vaak terugverdiend is binnen de tien jaar.

Wie komt in aanmerking?

  • Inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van een dak;
  • Huurders in Oost-Vlaanderen die de toestemming gekregen hebben van de eigenaar;
  • Oost-Vlaamse KMO's, vzw's, ME's en zelfstandigen.

De groepsaankoop in 5 simpele stappen:

  1. Schrijf je hier volledig gratis en vrijblijvend in.
  2. Je ontvangt meteen een persoonlijk voorstel, op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.
  3. Jij kiest! Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel voor 6 juni. Intussen kan je met al je vragen terecht op onze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven.
  4. Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak.
  5. Ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak geplaatst.

Wat zijn de voordelen van de groepsaankoop?

Door in te tekenen op de groepsaankoop kan je de zonnepanelen en de thuisbatterij goedkoper aankopen dan dat je de aankoop alleen doet. Je verkrijgt een kwalitatief zonnepanelensysteem dat professioneel geplaatst wordt én een elektrische keuring ondergaat. De groepsaankoop zorgt voor uitgebreide garantievoorwaarden, en begeleiding voor, tijdens en na de plaatsing.

Meer info?

Wil je meer informatie over dit initiatief? Surf naar www.oost-vlaanderen.be/solar, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (op werkdagen van 9 tot 17 uur) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be

 

Contact

info@wonenleieschelde.be

T 09 210 71 50