Verhuren: Hoe? Zo! Infoavond voor verhuurders

Een woning verhuren brengt heel wat vragen met zich mee. Wat zijn de voordelen van een conformiteitsattest voor mij als verhuurder? Kom ik in aanmerking voor Mijn Verbouwpremie als ik mijn huurwoning renoveer? Hoe kan ik zorgeloos verhuren? Je komt het allemaal te weten tijdens de infoavond “Verhuren: Hoe? Zo!” .

Als je een woning verhuurt, kan je een conformiteitsattest aanvragen. Vrederechter Yves Medaer en advocaat Dennis De Grootte leggen uit wat het conformiteitsattest inhoudt en wat de mogelijke gevolgen zijn van een niet-conforme woning. Zij geven je ook meer informatie over de juridische waarde van het conformiteitsattest en wat de voordelen zijn voor jou als verhuurder.

Plannen om je woning te renoveren en vraag je je af hoe je de nieuwe Mijn Verbouwpremie kan aanvragen? Of wil je graag meer informatie over de dubbele glasnorm? Wonen Leie & Schelde zet je graag op weg met informatie rond de mogelijkheden en voorwaarden.

Wil je je woning zorgeloos verhuren? Ook dan ben je op het juiste adres. SVK Leie en Schelde komt namelijk een woordje uitleg geven over verhuren via het SVK.

Benieuwd? Kom langs op een van de infoavonden

  • Voor inwoners van Gavere en Nazareth op donderdag 15 september om 19.30 uur in De Brouwerij in Nazareth.
  • Voor inwoners van De Pinte en Sint-Martens-Latem op donderdag 22 september om 19.30 uur in De Vierschaar in Sint-Martens-Latem.
  • Voor inwoners van Melle en Merelbeke op donderdag 29 september om 19.30 uur in de raadszaal in het gemeentehuis van Melle.

Meer info? Contacteer Wonen Leie & Schelde.

Contact

info@wonenleieschelde.be

T 09 210 71 50